Блог містить дописи про основні жанри та напрямки музики, яким надає перевагу автор блогу. Буде корисним тим, хто:

- цікавиться музикою;
- шукає добірку інтернет-ресурсів з певного спрямування за порадою знавця;
- прагне створити веб-спільноту за інтересами;

середа, 21 грудня 2011 р.

Поп-рок

Поп-рок - музичний напрямок, що поєднує у собі елементи двох абсолютно протилежних жанрів року та поп-музики. Поп-рок з моменту його зародження піддавався великій критиці з боку музичних шанувальників року, що вважають творчість у цьому під-жанрі повністю комерційним продуктом.
Основний характер композицій у поп-рок стилі: якості від попу - проста структура і мелодія, повторення музичних фраз, тощо та від року - енергійність, агресивний настрій, використання електрогітар та ударних як базових інструментів, тощо.
Термін "поп-рок" вперше був використаний для опису ранніх хітів Бітлз і їх наступників. У 70-их та 80-их поп-рок жанр був розповсюджений у творчості різних хард-рокових і хеві-металевих гуртів, що мали елементи попу у своїх піснях. У 90-их та наші часи відбулося відродження жанру, в той час як важкий рок втрачає в популярності по відношенню з репом, ритм-н-блюзом і хіп-хопом.
До поп-року прийнято відносити такі основні під-жанри: софт-рок, глем-метал, глем-панк, поп-панк, глем-рок, серф-рок, синті-поп та інші.
Поп-рок із-за спорідненості з поп-музикою та роком здобув неймовірну кількість шанувальників.

1 коментар:

  1. How to Play Betting on Baccarat? | Wagrione
    The Baccarat market is dominated by the spread. 바카라 You could not 1xbet korean only bet on the number of players, but the number of people that are playing there. 카지노사이트 The

    ВідповістиВидалити